matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
!????????
eli:
f(x)=|x−1|−2|x+2|
6 gru 21:02
eli:
wykres
6 gru 21:03
krystek:
Dziedzinę ustalasz
la x∊(−
∞
−2) masz y=−x+1+2x+4 dla x∊<−2,1) masz y=... dokończ dla x∊<1,
∞
) masz y=..
6 gru 21:34