prosze o rozwiązanie
antek: Rozwiąż:
a)625x4−1=0
b)27x5−x2=0
c)−16x4−2x=0
6 gru 19:58
ICSP: to to w jednym temacie nie szło napisać wszystkiego?
6 gru 19:59
antek: jeszcze ciąg dalszy
d)3x3−x2−21x+7=0
e)2x3+5x2−4x−10=0
f)4x3−x2+12x−3=0
g)3x3+2x2+15x+10=0
h)4x3+12x2−x−3=0
i)9x3−18x2+2x−4=0
6 gru 20:02
antek: nie chcialem zeby duzo wyszlo na jeden raz
6 gru 20:02
ICSP: to na 5 min roboty

Szczególnie te pierwsze
6 gru 20:03
antek: i bardzo prosze o rozwiązania, to dla mnie bardzo wazne, jesli ktos moze prosze mi pomoc. Z
gory dziękuje
6 gru 20:03
ICSP: ja tego nie umiem , ale za to jest pewien że ktoś ci pomoże
6 gru 20:05
antek: więc prosze Cie o rozw. jesli mozesz
6 gru 20:05
antek: mam taką nadzieje
6 gru 20:06
Aga: @ ICSP nie żartuj.
6 gru 20:07
ICSP: Aga witaj

Kiedy możemy na tą metodę Chio się umówić?
6 gru 20:09
Wiktoria: wyciagaj wspolna czesc przed nawias lub grupuj
6 gru 20:16
antek: ja wlasnie prosze o rozwiązanie, bo nie umiem
6 gru 20:17
6 gru 20:20
antek: zanim ja to zalapie to minie trochce czasu, a ja to musze miec zrobione, wiec jak mozesz to
prosze zrob, a jak nie to prosze niech ktos inny zrobi a ja sobie pozniej to jakos
przeanalizuje
6 gru 20:23