matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
ania:
(0.25)
3
/2*(3i3/8)
1
/3
6 gru 18:30
M:
28 lut 06:02
Jolanta:
1
1
1
0,25
3
=(
)
3
=
=
4
4
3
64
27
3
(3
3
8
)
1/3
=
3
√
)=
8
2
Tylko co jest w mianowniku 2 czy jeszcze dalej Nie będę zgadywac
28 lut 11:14