matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
monika41:
prosze czy jest ktos kto pomoze wyznacz x
−2
wiedząc ze x={(−8)
−1,3
+9
1,2
}:4
6 gru 18:25
krystek:
1
4
2
x
−2
=
=
=..
x
2
((−8)
−1,3
+9
1,2
)
2
6 gru 19:24