POCHODNE
Iwona: POCHODNE.DAJE DOŁADOWANIE O WARTOSCI 5zł DO KAZDEJ SIECI (z konta bankowego po prawidlowym
zweryfikowaniu zadania!
Nie chce mi wyjść sensowny wynik po obliczeniu tego równania, dane są takie
ΔE=3,59*10−20
A=2599K
Sa=30,55K
ϱ− to powinno byc do gory nogami
rownanie
pierwiastek jest na calosci
Wystarczy jak mi przekształcicie wzór tak, żeby nie było w nim pochodnych
5 gru 23:12
5 gru 23:29
AC:
Musi być podana zależność funkcyjna ΔE od a, co to są za wielkości?
5 gru 23:32
5 gru 23:33
Iwona: ja juz sama nie wiem , dostalam załącznik i mam rozwiazac, moze nie czyta mi wszystkiego z
zalacznika , jesli ktos moze to sproboje to pobrac

https

/rapidshare.com/files/313620414/044401c5982964d10e4f98b9423981fb__1
.docx
5 gru 23:37
Iwona: musze miec to na 7 rano jutro

ZAŁAMKA
5 gru 23:38
Trivial: To prawo przenoszenia niepewności?
5 gru 23:45
Iwona: tak
6 gru 00:02
Mila: Mogłabym pomóc, ale nie wiem jak to napisać. Zobaczę, czy pojawi się mój tekst.
6 gru 21:36
Mila: Już wiem. Możecie pytać.
6 gru 21:36