matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czemu ja mam 3 a powinno byc -3?
AAAAAA:
(−3x
2
−1,5x+4,5):(x
2
+0,5x−1,5) delta1 = 56,25 delat2=6,25 > pierwiastek 7,5:2,5=3 i miejsca zerowe −1,5 i 1
5 gru 22:32
wik:
−3:1 = −3
6 gru 09:59