matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY!!
paula:
Rozwiąż uklad rownan h1=4/3h2 h1+h2=21
5 gru 20:58
Eta:
Achh leniuszku
4
7
h
2
+h
2
=21 =>
h
2
=21
3
3
4
h
2
= 21*
=....
7
P= 6*h
2
=....
5 gru 21:23
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/115309.html
5 gru 21:24