matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
jolanda78:
−12*3
7
15
+3
1
2
:5=
5 gru 20:47
Peter740:
52
7
1
52
7
208
7
=−12*
+
*
=−4*
+
=−
+
=
15
2
5
5
10
5
10
416
7
409
9
−
+
=−
=−40
10
10
10
10
5 gru 21:13