matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
natalia:
proszę o pomoc (log
6
2+log
6
18)
2
jest równa?
5 gru 20:45
ccc:
log6(2*18)
2
= log
6
1296
7 gru 21:28
ccc:
=216
7 gru 21:29
Eta:
@
ccc
źle ! [log
6
(2*18)]
2
= [log
6
36]
2
= 2
2
= 4
7 gru 21:34