matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
jolanda78:
3
3
4
:
3
10
−(−1
1
6
):
7
6
=
5 gru 20:42
Peter740:
15
10
7
6
5
25
1
=
*
+
*
=
*{5}{1}+{1}=
+1=13
4
3
6
7
2
2
2
5 gru 20:51
Peter740:
5
5
25
1
=
*
+1=
+1=13
2
1
2
2
5 gru 20:54