oblicz
aga: √7/√5
√3/√11
2√5/3√6
5 gru 19:55
Peter740: U{√7}/
5 gru 19:59
Peter740: | √7 | | √7 | | √5 | | √35 | |
| = |
| * |
| = |
| |
| √5 | | √5 | | √5 | | 5 | |
5 gru 20:07
Peter740: | √3 | | √3 | | √11 | | √33 | |
| = |
| * |
| = |
| |
| √11 | | √11 | | √11 | | 11 | |
5 gru 20:09
Peter740: | 2√5 | | 2√5 | | 3√6 | | √30 | |
| = |
| * |
| = |
| |
| 3√6 | | 3√6 | | 3√6 | | 9 | |
5 gru 20:13
Peter740: Wyliczyłem te zadania korzystając z działania mającego usunąć niewymierność z mianownika
5 gru 20:19