matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz x
pepa:
log
1
2
(log
3
x)=−2
5 gru 19:55
pepa:
POMOCY !
5 gru 20:00
pepa:
POMOCY ! ! !
6 gru 10:55
sushi_ gg6397228:
dziedzina rozpisz logarytm z definicji log
a
b= c <==> a
c
= b
6 gru 11:00