matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kąt alfa ten po prawej na tym rysunku ma miare? ;>
dopiero się ucze.:
kąt alfa ten po prawej na tym rysunku ma miare? ;> Prosze o pomoc
5 gru 18:44
Eta:
2
1
sinα=
=
=> α= 30
o
4
2
5 gru 18:47
dopiero się ucze.:
dziękuje
5 gru 18:50