matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria analityczna
Veracruz:
wierzchołkami trojkąta ABC sa pkt A=(−2,−1) B=(6,1) C=(7,10). Napisz równanie srodkowej CD. Prosze o pomoc w tym zadaniu
5 gru 18:31
Kajtek:
tu jest świetnie wytłumaczone:
http://www.zadania.info/7366930
5 gru 18:45
Veracruz:
dzieki wielkie
5 gru 18:50