matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Ania:
Sprawdź czy liczba log
2
sin60+log
2
tg30 jest calkowita
5 gru 16:19
ICSP:
√
3
√
3
√
3
√
3
1
log
2
+ log
2
= log
2
*
= log
2
= −1 ∊ Z
2
3
2
3
2
c.n.u.
5 gru 16:20