matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
Hm:
1) sin(3x +π)=sin(x−π)
5 gru 15:16
ICSP:
Skorzystaj ze wzoru.
5 gru 15:20
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1543.html
5 gru 15:31
Aga:
Wskazówka. sinx=siny⇔y=x+2kπ lub y=(π−x)+2kπ, k∊C
5 gru 16:20