matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bubu
basia:
Wzr skróconego mnożenia pomocy nie pamiętam jak to było (3+
√
2
)
2
= (2
√
5
−
√
3
)
2
= (
√
3
−5)(
√
3
+5)=
5 gru 14:30
tn:
a
2
+ 2ab+ b
2
a
2
− 2ab + b
2
a
2
− b
2
próbuj
5 gru 14:32