matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie 1
damianek:
pomocy...Dane są zbiory A i B.Zapisz: A∪B , A∩B , A\B ,B\A a A=<−2,6) B=(4,10) b A=(−
∞
,6> B=<6,8)
5 gru 14:17
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/strona/8.html
5 gru 14:36