matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Aleksander :
x
2
−3=0 cz moze mi ktos wyjasnić z którego wzoru korzystam zeby obliczyc tą funkcje?
5 gru 13:22
wik:
a
2
−b
2
=
5 gru 13:23
Eta:
x
2
−3=(x−
√
3
)(x+
√
3
)
5 gru 13:33