matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
na podstawie wykresu fukcji f(x)=x2 wykonać odpowiednie przesunięcia dla wykrs
małgosia:
1) y=x
2
+5 2) y=(x−3)
2
+1
5 gru 12:25
wik:
1) 5 w gore 2) 3 w prawo i 1 w gore
5 gru 12:27