matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dwumian newtona ?
eli:
3
sprawdż czy w rozwinieciu a= (
−2x)
32
znajduje sie wyraz wprost proporcjonalny do
x
2
a=x
−
40, b=x
3
5
5 gru 11:58
eli:
ponawiam prośbę o rozw
5 gru 15:43
eli:
?
5 gru 17:00