matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Gucio:
Dana jest funkcja wykładnicza y=(
2
3
)
x
. Wskaż prawdziwe własności: Proszę o wyjaśnienie A: Df=R ZWf=R+ f↘dla x∊Df B: Df=R+ ZWf=R f↘dla x∊Df C: Df=R ZWf=R+ f↗dla x∊Df D: Df=R ZWf=R f↗dla x∊Df
5 gru 00:14
kachamacha:
https://matematykaszkolna.pl/strona/187.html
5 gru 00:15