matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
korzystając z twierdzenia de l`Hospitala obliczyc granice
dori:
e
x
− e
−
x
lim =
x
4 gru 19:22
paula:
a lim do czego dązy?
4 gru 19:23
lula:
e
x
+e
−x
lim
=1+1=2
1
x→0
4 gru 19:23
dori:
do zera
4 gru 19:32