matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pochodna funkcji
dori:
e
x
− e
−
x
k(x) =
e
2
x
4 gru 18:47
lula:
(e
x
+e
−x
)*e
2x
−(e
x
−e
−x
)*2e
2x
e
x
(3−e
2x
)
k'(x)=
=....=
=...
(e
2x
)
2
e
4x
4 gru 19:22