matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę log_2 4 - 2log_2 3
Pomocy:
log
2
4 − 2log
2
3
4 gru 14:52
elpe:
log
2
4=2log
2
3 a jak wiadomo: 2log
2
3=log
2
3
2
log
2
4=log
2
9 4≠9 sprzeczne tak wg mnie
4 gru 15:09
Hiromi_Ise:
jak na moje oko to jest odejmowanie logarytmów
4 gru 15:11