matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
algebra
luk18:
Ratunku
Nie wiem jak się za to zabrać? Wyznaczyć bazę podprzestrzeni liniowej U w przestrzeni R
4
U={(3x−2z+u, x−u, x+y, −x+y−2u); x−y+2u=0 ⋀ z+u=0}
4 gru 13:59
Basia:
https://matematykaszkolna.pl/forum/114907.html
4 gru 14:22