matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Porównaj liczby
Łukasz:
Porównaj liczby: 2
45
3
30
5
15
4 gru 12:39
kasia:
2
45
=(2
3
)
15
=8
15
3
30
=(3
2
)
15
=9
15
5
15
<8
15
<9
15
4 gru 13:00
Łukasz:
dzięki
4 gru 13:20