liczba 3^{30} *9^{90} jest równa
tom: liczba 330 *990 jest równa
3 gru 14:52
sushi_ gg6397228:
wzory na potegach znasz
3 gru 14:54
Eta:
Znam
3 gru 15:00
3 gru 15:01
tom: proste pytanie zadałem a wy sie bedziecie droczyć .
3 gru 15:09
Eta:
odp: 3210
3 gru 15:12
tom: Eta dziękuję czyli wynik wyszedł mi taki sam . szkoda tylko że pewne osoby nie chcą pomóc
tylko
zarobić i podaja swoje np gg
3 gru 15:21
rumpek:
3
30
9
90 = 3
2*90 = 3
180
3
180 * 3
30 = 3
180 + 30 = 3
210
To tak w celu rozpisania
3 gru 15:24