matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
awdwdawd
karolajn:
podaj miarę kąta w stopniach.
3
4
π jak mam to zrobić ?
3 gru 10:53
karolajn:
3 gru 11:06
Sławek:
π → 180
o
3
3
π →
180
o
= ...
4
4
3 gru 11:09
pomagacz:
masz stopień w radianach, wiesz, że π=180
o
3
3
π =
* 180 = ...
4
4
3 gru 11:09