h
Kingaa: Wykaż ze dla dowolnych iczb rzeczywistych a,b,c rownanie x2+(a+b)x+ab−c2=0 ma co najmniej
jedno rozwiazanie
2 gru 20:32
Eta:
Czyli Δ≥0
Δ= (a+b)2−4ab+4c2= (a−b)2+4c2≥0
c.n.u
2 gru 21:45
Godzio: Heh, jak ja chciałbym powrócić do takich dowodów ...
2 gru 21:46
Eta:
Witaj
Godzio
Wrócisz, wrócisz .
2 gru 21:47
Godzio: No witam witam

Miejmy nadzieję
2 gru 21:48
Eta:
Jak na studiach? zadowolony jesteś?
2 gru 21:55
Godzio:
Bardzo tyle że bardzo nie odpowiada mi informatyka, po za tym jest bardzo fajnie, ostatnio
miałem kolokwium z analizy
2 gru 21:58
Eta:
I co? .... pochwal się
2 gru 21:59
Godzio:
Heh, nie chciałem tak "na beszczela" się chwalić, czekałem na pytanie

21/25 dostałem, a tak
jeśli mam coś mówić to były 2 kartkówki zaliczyłem na maxa i z aktywności też już mam maksa

Analiza najbardziej mi odpowiada
2 gru 22:00
Godzio: Dziękuje, na pewno się przyda
2 gru 22:17