matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dla x=u{1}{2},y=u{-1}{2]
aga:
[x+2y}{x−2y}−4x{x−y}+{x−2y}
−
y
2 gru 18:10
sushi_ gg6397228:
nieczytelny zapis pierwsze to mozna (a+b)(a−b)= a
2
−b
2
2 gru 18:13