matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
kasia:
kasia: kasia: oblicz wartosci pozostalych funkcji trugonometrycznych wiedzac ze, a) α=2/3 sin α jest katem ostrym b) α=5/6 ctg α jest katem ostrym c) α=1/2 cos α jest katem ostrym
2 gru 17:05
krystek:
2
zapis ? a nie sinα=
3
2 gru 17:08