matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
procenty
ja:
usun niewymiernosci z mianowanika 5/√5 4/2√7 3−√7pod kreską 2+√3
2 gru 09:00
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1635.html
2 gru 09:51
aa:
5
√
5
*
=...
√
5
√
5
4*
√
7
=...
2
√
7
*
√
7
(3−
√
7
)(2−
√
3
)
=...
(2+
√
3
)(2−
√
3
)
2 gru 09:55