matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż logarytm +wytłumacz wg definicji
Alice:
log(x+2) 37=2
1 gru 19:44
Alice:
log2 (log3 x) =1 log3 |x−1| =1
1 gru 19:46
Oa:
bardzo proszę o pomoc!
1 gru 19:59
załamany :( :
jaka znasz def logarytmu ?
1 gru 20:07