matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie okregu
myszzz:
Znajdz równanie okręgu o srodku lezacym na prostej 3x-y+2=0 i przechodzacego przez punkty A=(-3,-1) i B=(1,-3)
20 mar 22:09
Eta:
Już Ci rozwiązałam w poprzednim poście
!
21 mar 00:35