matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matura
zaq:
zadanie z próbnej matury trapez jest prostokątny.Trójkąty podobne ABD i CBD są równoramienne.(przekątna wynosi
√
2
).Obwód trapezu jest równy.?Jak to zrobic
1 gru 16:39
Eta:
Ob= 4x+
√
2
wyznacz długość "x" x=..........
1 gru 16:54
wiki:
ob =4x+√2 x=4/√2
16 mar 10:39