matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz objetosc stożka którego przekrój osiowy
grygier:
oblicz objetosc stożka którego przekrój osiowy jest trójkątem równobocznym o boku dł . 6 cm
1 gru 16:16
Eta:
6
√
3
r=3 , H=
= 3
√
3
2
1
V=
πr
2
*H=..........
3
1 gru 16:21
eta:
25 mar 20:02