matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy PROBLEM!
Dominika:
Jak wykonać ? log7 ( 7 powinna być mała) 0,(9) Proszę o pomoc
30 lis 23:10
sushi_ gg6397228:
zamien 0,(9) na ulamek zwykly log
7
0,(9)=log
7
.....= ....
30 lis 23:12
Eta:
0,(9) =
1
30 lis 23:57
*:
1 gru 00:30