matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbiory prosze o pomoc!
Ewelina:
wyznacz zbiory A,B A sumie B A iloczynowi B A \ B B \ A jezeli a A= { x € N : x≤(2+
√
2
) (4-
√
2
) } B={x € C : x<5 } b A=(-∞,4> B=(0,6)
20 mar 21:06