matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilne
uinel:
2x
2
−8x=
30 lis 17:27
uinel:
2x
2
−8x=384
30 lis 17:28
Paweł:
Odp. x
1
= 16 x
2
= −12
30 lis 17:30
asia:
2x
2
−8x−384=0 obliczasz delte
30 lis 17:31
uinel:
dzięki
30 lis 17:33