matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
ula:
Podane wielomiany zamien na iloczyny wielomianow mozliwie najnizszego stopnia a)w(x)=x
2
−xy−2x+2y b)w(a)=a
3
−a c)w(a)=a
2
−5
30 lis 15:05
ula:
bardzo prosze o pomoc
30 lis 15:10
ula:
?
30 lis 15:39