matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
MOduły
bartek:
mam mała prośbę jezeli by ktos mi to dokładnie rozwiazał to bardzo dziekuje : Moduł z wyrażenia a) I 3−a I − I a+4 I = a∊(3,
∞
)
29 lis 18:58
kachamacha:
−3+a−(a+4)=−3+a−a−4=−7
29 lis 19:06