| 1 | 1 | 1 | |||
= | + | ||||
| f | x | y |
| 1 | y | x | y+x | ||||
= | + | = | |||||
| f | xy | xy | xy |
| 1 | xy | |||
f = | = | |||
| x+yxy | x+y |
| 1 | 1 | 1 | |||
= | − | ||||
| x | f | y |
| 1 | 1 | 1 | |||
= | + | ||||
| f | x | y |
| 1 | y | x | y+x | ||||
= | + | = | |||||
| f | xy | xy | xy |
| 1 | xy | |||
f = | = | |||
| x+yxy | x+y |
| 1 | 1 | 1 | |||
= | − | ||||
| x | f | y |
| 1 | 1 | 1 | |||
= | + | ||||
| f | x | y |
| 1 | y | x | y+x | ||||
= | + | = | |||||
| f | xy | xy | xy |
| 1 | xy | |||
f = | = | |||
| x+yxy | x+y |
| 1 | 1 | 1 | |||
= | − | ||||
| x | f | y |