matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz dodawanie potegowanie i pierwiastkowanie
smutna matma pomoz:
zadanie A) [9*2
6
*2
1
3
+8*(2
3
)
5
]4
9
=
29 lis 14:51
lula:
(9*2
19
+2
3
*2
15
)*(2
2
)
9
=(9*2
19
+2
18
)*2
18
=(9*2+1)*2
18
*2
18
=19*2
36
29 lis 14:56
Iwona:
2↗15+2↗15+2↗15+2↗
1 paź 18:33