| 1−ctgα | 1+ctgα | ||
= | |||
| tgα−1 | 1+tgα |
|
| 1 | |||||||||||||||||||
L= | = | = | = ctgα | ||||||||||||||||||
| tgα−1 | tgα−1 | tgα |
| tgx − 1 | 1 | |||||||||||||
L = | = | = | = ctgx | ||||||||||||
| tgx − 1 | tg2x − tgx | tgx |
| tgx + 1 | 1 | |||
P = | = | = ctgx | ||
| tg2 + tgx | tgx |
.
Mam takie pytanko do Ciebie Eta czy miałaś może styczność z
przedmiotem geometria wykreślna?
Wybitnym specjalistą i w tej dziedzinie jest Bogdan więc pytaj z pewnością Ci pomoże
.
Dobranoc
W takim razie będę musiał się spytać o sporo rzeczy
bo niestety ale ciężko mi z tym przedmiotem.
Dobranoc.