matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomożecie
anka:
√
25
−2
√
12
+
√
3
28 lis 19:33
anka:
pomocy!
28 lis 19:53
konrad:
√
25
to chyba wiesz ile to jest 2
√
12
=2
√
3*4
=2*2
√
3
=4
√
3
dalej sobie już poradisz
28 lis 19:59
kasia:
5−2*2
√
3
+
√
3
=5−4
√
3
+
√
3
=5−3
√
3
28 lis 19:59