matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
anka:
a=2
2
3
−4,2*
8
42
28 lis 18:18
M:
1 mar 15:43
Mei Lin:
2
42
8
a=2
−
*
3
10
42
2
4
a=2
−
3
5
8
4
40
12
28
13
a=
−
=
−
=
=1
3
5
15
15
15
15
1 mar 16:10