matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy!!!!!!
Ala:
2
3
log
x + 3log
3x
=0
4
x
− 8* 2
x
+16=0 log 10
7
−log
0,5
8= log 125+log4−log5= PROSZE O ROZWIĄZANIE
!
28 lis 17:24
itaka:
iza01 jak nie masz nic madrego do napisania to lepiej nie pisz...
28 lis 17:40