Nierówność liniowa wzorem skróconego mnożenia
Annonymous: Wymyśl i rozwiąż następujące zadanie:
a) Nierówność liniowa (wzory skróconego mnożenia)
b) Układ równań z których 1 jest stopnia drugiego.
Bardzo Was proszę o szybką pomoc
28 lis 13:14
ICSP: b)x2 + y2 =0
x + y = 0
a) chyba jest to troszkę niewykonalne.
28 lis 13:17
krystek: a)(x+1)2+(x+1)(x−1)>5
28 lis 13:23
krystek: upa między nawiasami "− "
28 lis 13:24
Annonymous: dzięki piękne ; D
28 lis 13:37
Annonymous: a czy do b może być np.
y = x2 −5x + 3
y = −2x + 1
?
28 lis 13:38
ICSP: też może być.
28 lis 13:41