matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ulamki zwykle
wioletta:
(1 i 3/7−2 i 1/4)*3 i 1/3=
27 lis 17:14
M:
1 mar 16:48
Jolanta:
1
3
7
−
9
4
*
10
3
=1
3
7
−
3*5
2
=1
6
14
−7
1
2
=1
6
14
−7
7
14
=−6
1
14
1 mar 18:36